Kreativitet i 3D

Det var tider da vi var vitne artister prøver hardt å ta i minuttet effekter i sine malerier. For å få frem de intrikate detaljer som vil gjøre mange aspekter ved maleriet ser originalen, må de sette i lange økter med utmattende arbeid i alle kunsten deres. Dimensjoner spille en avgjørende rolle i hvert maleri og bringe om disse dimensjonene var den tøffeste delen for hver artist. Teknologiske fremskritt i moderne industri har bidratt til å overvinne denne enorme problemet på en svært enkel måte. 3D-penner som er på moten hjelpe sanntid kunstnere til å hente ut bilder i 3D dimensjon med letthet og mindre anstrengelse. Det er mange merker som selger 3D-penner. En av de beste modellene blant dem er 3Doodler 2.0. Vi presenterer her noen relevante fakta om denne pennen.

Plastikk filament

1424124

 I utgangspunktet off shoot av 3Doodler som er den aller første 3D-penn som kom inn i markedet, er denne spektakulære penn utformet på en svært sofistikert måte.
 Med 25 PLA plast filamenter og 25 ABS-plast filamenter, regler denne pennen hanen når det gjelder antall filamenter i helheten.
 Mens andre penner med lignende nytteverdi kommer med bare fire til fem filamenter, det økte antallet filamenter i denne modellen er en verdi tillegg til 3D-tegning.

Positive sider

 3Doodler 2.0 er verdsatt for sin høye kvalitet ytelse i mange vurderinger som er gitt ut gang på gang.
 Denne 3D penn forundrer brukere siden det fungerer med beundringsverdig dyktighet i alle typer materialer som inkluderer vanlig papir også.
 Mens understellet ikke blir varmet opp ved langvarig bruk, blekket ikke komme tett opp når det brukes kontinuerlig. Brukervennlighet det gir til brukeren er svært prisverdig.
 Den estetiske utformingen som denne pennen er bygget støtter sin fungerer effektivt.

Den tekniske aspektet

 Hele utvalget av tilbehør som følger med 3Doodler tilbyr mye hjelp mens du bruker det samme. Spesielt det høye antallet av filamenter som kommer som en pakke med 3Doodler 2,0 hjelper unngår hyppige kjøp av det samme nå og da.
 Det faktum at det fungerer på alle overflater som gir samme effekt og effektivitet gjør det til et høyt omfang 3D pennen sammenlignet med andre lignende modeller tilgjengelig i markedet.
 At 3Doodler plast ikke blir presset ut raskt gjør det skiller seg ut blant de andre 3D-penner. Vanligvis når du bruker 3D-penner, blir plasten presset ut av pennen, og det blir vanskelig for brukeren å fortsette med sitt arbeid. Man må vente til varmen avtar ned å begynne å bruke pennen igjen. Den gode kvaliteten plast som brukes i 3Doodler ikke blir klemt gjør det helt enkelt for kontinuerlig arbeid.
 3Doodler har stilt ut sin sosiale bevissthet eksplisitt ved å gjøre sin plast med mat grade materiale som er meget barnevennlig i naturen. Dette beskytter fordøyelsessystemet til barna fra å bli påvirket, selv om de bruker det uten kunnskap eller på en leken måte.

Kjøp 3D plast, 3doodler og 3dpenner hos 3DPenn.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *