Få levere strømpriser og billigere strøm med disse tipsene

Når du ofrer en familie ferie for et opphold hjemme for å spare penger på strøm, må du absolutt gjøre noe hvis klimaanlegget er på 16 grader hele sommeren!

Til tross for det er ingen store svinginer  i olje og andre råvare prisnivåer, på grunn av økonomien fortsatt er i resesjon, er prisene på elektrisk energi forventes å skyte opp med 4,7% i inneværende år sammenlignet med forrige. Og enda verre: det vil pigge opp en annen 3,3% blir forventet i neste år. Det er på høy tid at du lærer hvordan du kan sparer strøm? Når du får billigste strømpriser hos norges ledende strømleverandører, ikke bare sparer penger, men også minimerer du utslipp av karbon til jordas atmosfære! (Jo mer elektrisitet man bruker, jo mer kull brennes ved kraftverk som resulterer i en økt mengde av karbondioksid som blir sluppet ut i atmosfæren.

Her er en samling av retningslinjer å følge, slik at selv om strømprisene ikke skyter opp, så vet du hvordan du kan kan spare på strømregningen.

Få itstyr istand

få billigere strøm med billige strømleverandørerer

Organiser en HVAC inspeksjon: Det er viktig å sjekke opp på ventilasjon, air condition og varmeanlegg i huset for å sikre at de utfører på sitt optimale. For å gjøre dette, må du få tak i en kvalifisert tekniker. En lekkasje kan utgjøre inntil 20% energi tap, sterkt påvirker din lommebok. Ansette en tekniker vil koste deg om lag hundre dollar, men det vil hjelpe deg å spare på strøm verdt tusenvis av dollar hvert år.

Vær kritisk til størrelse: Neste gang du går ut for å kjøpe noe, være forsiktig med den størrelsen du velger. For eksempel hvis du skal kjøpe en AC, bør du kjøpe en 1,5 tonn AC i forhold til en to tonn AC? La det du trenger være dommer over hvilken størrelse er bedre. Kjøpe større en for et lite rom vil gi deg samme effekt som en mindre, men det vil sikkert forbruke mer energi.

Bli kvitt skitt: Fra klimaanlegg til lyspærer til plugger til kontakter, holde dem alle rene. Hvis man endrer luftfilteret for å ha uavbrutt luftstrøm da vil raskt å redusere mengden av energi som brukes.

Som et resultat av å eie et energieffektive hus, vil du være i stand til å spare strøm og i tillegg tjene på skattefradrag.

Ikke la luft å unnslippe; Kald luft er dyrt og derfor hver gang det tyter det bare legge til allerede voksende strømregninga. kjøpe caulk for tetting opp vinduet og rammer. Jo mer energi forlater huset ditt, jo mer klimaanlegget må jobbe. Dette betyr en veldig, veldig stor strømregningen.

Bli kvitt glødende lyspærer: Dette er den enkleste og mest vanlige, til skrittet å ta for å først lagre på elektrisk energi og sine regninger. For hver 100 watt tradisjonell lyspære som du erstatte med en 25 watt energisparing (CFL) pære, sparer du ca 300 kroner per år. Videre CFL pærer produserer mindre varme og dermed den kjølige luften i rommet ditt vil ikke bli berørt.

Bruk Blinds: Hvis sollys inn et rom direkte, er huset bundet til å varme opp. Blinds testamenter stoppe solen, og du trenger ikke å slå på klimaanlegget så ofte.

Fans: Fans er stor: de kan holde deg kjølig uten å ta opp store deler av elektrisk energi. fans vil ikke drastisk redusere romtemperatur, men de vil sikkert holde rommet kjøligere enn utetemperaturen.

Ledninger: Tenk på ledninger som motorveien som elektrisitet reiser. Gamle ledningene har en tendens til å utvikle motstand mot bevegelse av strøm resulterer i sløsing med energi. Ledninger av jern, mikrobølgeovn og datamaskiner bør overvåkes nøye. Ikke ta noen notis av noen tegn på aldring. Bytt dem. Det vil ikke bare hjelpe deg å spare på elektrisk energi, men vil være tryggere for barna også!

Dra den ut: Vi snakker om plugger her, ikke bekymre deg. TV på, TV på standby – begge vil fortsatt legge til stadig å strømregninga. Hvitevarer, når du er på standby, bruker så mye som 90% av elektrisitet; dette i forhold til når de blir brukt. Statistisk sett opp til 10% av den totale bolig elektrisitet er bortkastet ved å forlate apparater som datamaskiner på standby. Og 10% er grandiose figur! Frakobling elektriske apparater er den enkleste måten å spare på elektrisk energi.

Slå opp andre leverandører: Noen stater har flere kraftselskaper i drift. Hvis staten er en av dem, er det fornuftig å sjekke ut hvem som tilbyr de beste prisene for dine energibehov. Retten leverandør kan resultere i at du sparer et sted mellom 4 prosent og 14 prosent. Hva er enda bedre er at noen av leverandørene vil gjøre bruk av fornybar og alternativ energi. Dette er også bra for planeten. En viktig merknad om dette: være forsiktig fordi leverandører vil be deg om å signere en langtidskontrakt. Av noen sjanse, bør du ønsker å melde deg ut av det tidligere enn planlagt, kan du ende opp med å betale en stor sum penger.

Elektrisitet er en av de største utgiftene innenfor hjem. Ikke overraskende er det eneste andre til mat. Vi ender opp med å betale tusenvis av ekstra kroner hvert år på grunn av svinn av elektrisitet. Hvis du spare de pengene, så du kan ha en ekstra familie ferie hvert år eller to. Du vil bli overrasket, ved å sette disse retningslinjene for å bruke, hvordan du kan spare på elektrisk regninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *